Over ons

Beiden geboren voor de jacht, konden wij ons leven niet anders voorstellen zonder die hobby, en hebben wij de lijn doorgetrokken in ons werk en ontspanning, om ons volledig toe te wijden aan natuur en jacht.

Wij brengen zelf héél veel tijd door in de natuur, tussen het wild, als jachtveldverzorgers, uitjagers, jagers en natuurliefhebbers.

Ontstaan uit eigen behoefte, zijn wij van start gegaan met de webshop www.woodlandsoutdoor.be, waar je alles kan vinden voor de vele dagen in de natuur.

Of je nu houdt van paarden, honden, vogels, jacht, of je houdt er gewoon van om lange wandelingen door de prachtige natuur te maken, bij ons kan je steeds functionele, mooie kledij en accessoires vinden, voor mannen, dames en kinderen.

Ook voor artikelen die aanleunen bij de veldverzorging, benodigdheden voor je hond, beschutting tijdens het vogelspotten,... vind je op onze webshop een waaier aan artikelen.

Daar wij veel belang hechten aan kwaliteit, pakken wij uit met een assortiment van mooie merken, al of niet gekend in België en omstreken.

Wij blijven ook continue op zoek naar nieuwe producten, innoverende en technische snufjes. De tijd staat nooit stil, alsook wij niet.

Doorheen onze ervaringen met onze merken, promoten wij van elke leverancier zijn sterke producten.

Mocht u iets zoeken die u niet meteen vindt op onze shop, aarzel niet ons te contacteren !

Veel plezier !

Marie & Matthieu

Voordelen

  • Gratis verzending in België vanaf 150€
  • Veilige betaling
  • Snelle levering
  • Bescherming van uw gegevens
  • Uitgebreid aanbod
  • Kwalitatief en betaalbaar

Betalingswijze

Bank TransferVisaMasterCardMaestroBancontact/Mister CashiDEAL

Hulp nodig ?

Contact

Nevelestraat 60
BE-9880 Lotenhulle
+32 473 26 66 23
info@woodlandsoutdoor.be